Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Rajská polévka se zakysanou smetanou
Frankfurtská polévka II.
Arabský chléb - Pide
Kuřecí maso na řecký způsob
Kelímková bábovka z jogurtu
Ředkvičkový salát s bramborem - lehký
Těstoviny s paprikou, ricottou a…
Švejkův salát domácí
"Zelník" - brambory (nejen) se zelím…
Polévka z pečených paprik s…
Cukeťák z trouby
Čevapi s ajvarem
Ricottový koláč s malinami a…
Pravé maďarské lečo
Domácí kečup
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Okurky ve vinném octě
Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.