Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Muffinky borůvkové
Marokánky ze smetany
"Wiener Schnitzel" á la šéfkuchař
Mandlový dort
Kuře s bramborami pečené v troubě
Plněné papriky ve smetanové omáčce
Rizoto se slaninou a žampiony
Jednoduchá rajská polévka s paprikou
Kouzelný vaječný koňak
Letní těstoviny
Klasické lečo
Cukeťák z trouby
Borůvkový koláč s krémem z bílé…
Cuketové pickles s koprem
Jahodový sorbet
Topinky s pestem, rajčaty a…
Losos s hráškem