Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Chudí rytíři
Celerová pomazánka na chlebíčky
Brokolicová polévka se žampiony
Buřtový salát
Řízky v ovesných vločkách
Krkovice s červeným zelím
Kořeněné šátečky se šunkou a sýrem
České kuře pečené
Dušené maso (nejen) na špeku s…
Řecká musaka podle časopisu F.O.O.D.
Plněné papriky s rajčatovou omáčkou
Francouzský koláč s hruškami
Zapečená plněná rajčata
Cukeťák z trouby
Brownies s ostružinovým pyré
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Quiche s červenou řepou a sýrem
Vanilkový cheesecake