Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Bryndzové noky
Krůtí prsíčka podle hospodskýho
Bramborové šišky s mákem a švestkovou…
Špekové knedlíky v alobalu
Babiččin rychlý jogurtový koláč
Tvaroh s rakytníkovým pyré
"Paneláková" buchta
Krémová polévka
Zapečený lilek s tuňákem
Vepřové s mrkví, hráškem a…
Plněné papriky s rajčatovou omáčkou
Francouzský koláč s hruškami
Zapečená plněná rajčata
Cukeťák z trouby
Brownies s ostružinovým pyré
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Quiche s červenou řepou a sýrem
Vanilkový cheesecake