Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Likér z máty peprné
Boloňské brambory
Nadívaná kuřecí, kachní nebo krůtí…
Vepřové se sýrovo-špenátovou omáčkou
Svařené víno
Švejkův salát domácí
Podzimní jablečný (hruškový) koláč s…
Gratinované brambory (nejen) se…
Domácí (plněné) rohlíky
Quesadilla s kuřecím masem a…
Masopustní koblihy dle časopisu F.O.O…
Krémová brokolicová polévka s česnekem
Španělské „španělské ptáčky“…
Tvarohová bábovka s vanilkou a hruškou
Turecká vejce
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Snídaňová tortilla
Chleba s avokádovou pomazánkou a vejci