Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Špagety s houbami a sýrovou omáčkou
Jemná perníková buchta
Tvarohové knedlíky s ovocem mé tchýně
Vánoční likér z ledových kaštanů
Halušky podle Daniely
Pečená vepřová žebírka
Salát z jemných párků
Red velvet cupcakes
Bramborové placky se sýrem po našem
Houbový kuba
Tradiční bramborový salát
Vánočka ze šesti pramenů
Pravý staročeský smažený kapr
Štědrovečerní rybí polévka
Pavlova s granátovým jablkem a…
Sýrové kuličky
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Čerstvé kimchi