Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Makové lívance
Křupavý jarní salát
Krémová dýňová polévka dle časopisu F…
Palačinky se šunkou a vejci
Rajská omáčka z džusu
Bramborovo-sýrové placičky (šištičky)
Italská pomazánka
Krémová omáčka s kuřecím masem a…
Houbovo-smetanová krkovička
Pečená zelenina s glazovaným bůčkem
Pečená kachna s houskovými knedlíky a…
Francouzský toast ze zbylé vánočky…
Zelňačka s klobásou
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Panna cotta s granátovým jablkem
Sýrové kuličky
Čočka s bylinkami a uzeným masem
Čerstvé kimchi