Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Černé trubičky
Mrkvový koláč III.
Salát se švýcarským dresinkem
Šunková pomazánka
Pikantní kuřecí nugetky
"Hned" jablečný (hruškový) koláč
Plněné máslové sušenky
Jednoduché špenátové špecle
Francouzské brambory
Cukety plněné mletým masem
Klasické lečo
Cukeťák z trouby
Borůvkový koláč s krémem z bílé…
Cuketové pickles s koprem
Jahodový sorbet
Topinky s pestem, rajčaty a…
Losos s hráškem