Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Tvarohový želatinový dort
Jedničkové rybí filé
Tvarohový koláč s třešněmi
Halušky podle Daniely
Kakaové palačinky
"Buďáky" - švestkové bochánky (buchty)
Masové nudličky se sýrovým přelivem
Medovníkové kuličky
Zelňačka z uzených žeber
Mexický hrnec s rýží
Dršťková z bedel
Hovězí s houbovou omáčkou a knedlíky
Ginger shot
Tvarohové řezy s mákem
Kyseláče s rozmarýnem a jalovcem
Rizoto s kuřetem a liškami
Kaldoun s játrovými knedlíčky
Houbová omáčka s bramborovými buchtami