Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Bramborové krokety II.
Kokosová bábovka III.
Červená tofu pomazánka
Superrychlý gyros
Kuře v hořčičné kari marinádě
Kořeněné kuře na česnekovém patizonu
Cuketové placičky s mozzarellou (tofu)
Cibulovo-česnekové řízky: smetanové
Brokolice (květák) se sýrovou…
Houbové ragú s nudlemi
Krémová dýňová polévka dle časopisu F…
Vepřové s mrkví, hráškem a…
Jablka v těstíčku s vanilkovou omáčkou
Vejmrda
Mexická tortilla se zelným salátem
Jablkový koláč s drobenkou
Bramboračka s bylinkovými noky
Vanilkový cheesecake