Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Okurky
Rybízový koláč IV.
Plněné bezmasé bramborové knedlíky
Zapečená brokolice s krabími tyčinkami
Králík v zelenině s hořčicí
Pečená zelenina na lžíci oleje
Filety po italsku
Ruské vejce
Kotlety v omáčce s hlívou
Kaplická cmunda
Rychlá mexická fazolová polévka
Kuřecí mini řízečky s bylinkovou…
Francouzské brambory
Strouhaný kakaový koláč
Těstoviny s omáčkou z pečené zeleniny
Tvarohová bábovka
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Dýňový koláč s krémem ze smetanového…