Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Bezinková šťáva II.
Naložený hermelín s olivami
Bábovka "bleskovka"
Koka dortík - rychle a snadno
Plněné knedle ve vajíčku
Zelňačka s maďarskou klobásou
Hlíva s květákem na mozeček nebo…
Kuřecí paličky s rajčaty a paprikou
Maďarský guláš po našem
Smetanové fleky se zelím
Kaplická cmunda
Dýňová polévka s červenou čočkou
Butter chicken masala
Dýňový cheesecake s ricottou
Maďarský guláš
Rychlá bábovka
Řepánky
Vanilkový cheesecake