Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Gnocchi se špenátovou omáčkou
Ořešáci - ořechy v karamelu -…
Smažené plněné kapustové listy …
bramborový salát bavorský
Lívance s tvarglemi
Rohlíčky s nugátovou náplní
Obrácené řízky na zelenině
Klasický houskový knedlík
Hrášková polévka se slaninou
Smaženky z vánočky s pečeným zelím a…
Tradiční bramborový salát
Vánočka ze šesti pramenů
Pravý staročeský smažený kapr
Štědrovečerní rybí polévka
Pavlova s granátovým jablkem a…
Sýrové kuličky
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Čerstvé kimchi