Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Dušený špenát
Tartiflette - pochoutka ze Savojska
Kuřecí směs s bramboráčky
Pařížský dort - Harlekýn
Zámecká drůbeží játra
Grilované obří krevety
Pikantní čočka s kuřecím masem
Těstoviny s rajčatovou omáčkou
Tvarohové lívance
Krůtí závitky se zeleninovým bulgurem
Chlebová polévka
Čokoládová buchta z cukety
Trhané vepřové
Špagety s cuketou a olivami
Guacamole
Melounový sorbet
Salát s melounem a fetou
Patizonová polévka s koprem a…