Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Vepřové na houbách
Ovocný koláč III.
Bůčkové závitky se zelím
Tvarohové knedlíky
Pečená francouzská bageta plněná…
Holandská hrachová kaše
Vinná klobása v trojobalu
Chřestový salát s bramborovou pizzou
Chřest s bešamelovou omáčkou
Letní rybí polévka
Rajčatová polévka
Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.
Křehký koláč s mascarpone a malinami
Palačinky s krémem a lesním ovocem
Halloumi z grilu na salátu
Domácí kečup
Okurky ve vinném octě
Klasický burger