Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Pleskačky
Tartiflette - pochoutka ze Savojska
Halušky s tvarohem
Ovocné knedlíky ze spařeného těsta
Jablečný koláč (buchta)
Jihočeská kulajda od maminky
Kuřecí vývar a omáčka velouté podle…
Kuřecí prsa s cuketou
Jednoduché zeleninové lečo s fazolemi
Pečený králík s citronem a bylinkami
Voňavý sirup z bezinkových květů
Tartaletky s vanilkovým krémem a…
Pečená vepřová žebra se salsou verde…
Grilovaná zelenina s omáčkou…
Křehké galetky s rebarborou
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Pizza s chřestem a parmskou šunkou
Bramborový salát s koprem a slaninou