Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Zapečená cuketová mísa
Kuře „strejdy z Hlinska“
Pizza rohlíky
Slavnostní špenátová roláda s lososem
Smetanový dortík
Pomazánka z červené řepy II.
Lehká jogurtová buchta s ovocem,…
Rybí hranolky (nudličky) v těstíčku
Gnocchi se slaninou, sušenými rajčaty…
Kuřecí stehna v bílém víně
Velikonoční beránek šlehačkový
Pesto z medvědího česneku a vlašských…
Kuře na paprice s jemnými krupicovými…
Velikonoční nádivka
Kuřátkové sušenky
Francouzské brambory s pórkem
Fantastické hrnkové knedlíky
Kedgeree