Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Florentský telecí řízek
Hruškový koláč II.
Svíčková z kuřete
Kuře po židovsku podle paní…
Rybí pomazánka od babičky
Velmi snadná žampionová omáčka
Cuketa z trouby
Jednoduchá vločková polévka
Bezlepkový dortík do skleničky s…
Kuřecí piccata
Chřestový salát s vejcem
Bylinkové kuře v marinádě chermoula
Žloutkové řezy jako vánek
Mac and cheese s chřestem a hráškem
Strakaté blondie
Whisky krkovice s opečenými bramborami
Chřestová polévka s pestem
Slaný chřestový koláč