Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Chobotnice po athénsku
Pikantní fazolová polévka
Chlebové knedlíky
Banánový koktejl
Krůtí nudlová polévka
Krůtí křídlo pečené na houbách
Bramborové knedlíky plněné cibulovo…
"Braunýs"
Vaječná omeleta s medvědím česnekem
Čočkové minestrone
Voňavý sirup z bezinkových květů
Tartaletky s vanilkovým krémem a…
Pečená vepřová žebra se salsou verde…
Grilovaná zelenina s omáčkou…
Křehké galetky s rebarborou
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Pizza s chřestem a parmskou šunkou
Bramborový salát s koprem a slaninou