Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Obrácené řízky
Bramborové noky - příloha ke gulášům
Celerová pomazánka na chlebíčky
Pomazánka s rajčetem
Cukrářská vánočka (mazanec)
Vdolky pečené v troubě
Zeleninová pánev
Kuře v hořčičné kari marinádě
Jehněčí kotlety na bylinkách
Buřty na pivě
Svatomartinská husa
Lokše
Dušené červené zelí
Rohlíčky s povidly
Kaldoun s játrovými knedlíčky
Husí roláda s kaštanovou nádivkou
Hruškový crumble s perníkem
Zelňačka s klobásou