Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Šťáva z malin, jahod apod.
Tvarohový lehký koláč II.
Trubičky
Bramborový špíz s česnekovo-sýrovou…
Ledový salát s česnekovo-koprovou…
Nepečené kokosové kuličky
Rýžový nákyp s broskvemi
Barevný paprikový salát s cibulí -…
Krůtí roláda plněná hříbky
Francouzské brambory podle časopisu F…
Švestková povidla
Pravé maďarské lečo
Cukeťák z trouby
Švestkový koláč s vanilkovým krémem
Roláda s mletým masem a zeleninou
Cuketovomrkvové placky
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem
Nepečený ovocný dort