Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Plněná krkovička
Tradiční tažený štrůdl
Zelená rajčata
Polévka z hlívy ústřičné
Smetanovo-nivová brokolice
Bretaňský fazolový salát
Drobenkové muffiny s tvarohem
Francouzský citronový koláč - Tarte…
Borůvkové knedlíky - bez vajec
Rychlé karí s květákem a batáty
Brokolicová polévka se smetanou
Restovaná zelenina s kuřecím masem
Banánové lívance s kokosem a mákem
Skvělý domácí kváskový chleba
Zapečené brambory se smetanou a…
Bábovka ve skle
Restovaná zelenina s bulgurem a dipem
Francouzská cibulačka