Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Polévka z hlívy ústřičné
Škvarková pomazánka podle řezníka…
Rybízový koláč IV.
Jednohubky nebo chlebíčky se ,,Zaziky…
Ovocná mísa
Jahodové řezy s bílou čokoládou
Krkovice na moravance
Jahodové muffiny II.
Sirup z rybízové šťávy
Treska s gratinovanou brokolicí a…
Polévka z pečených rajčat
Cukeťák z trouby
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Brownies s ostružinovým pyré
Zapečená plněná rajčata
Quiche s červenou řepou a sýrem
Vanilkový cheesecake
Huevos rancheros