Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Ananasové řezy
Dušené vepřové na provensálském koření
Prdelky
Makový jablečník
Perníkové muffiny s čokoládovým krémem
Bylinkové (nejen) hovězí maso na…
Guláš s majoránkou a žampiony (hlívou)
Bábovka s rebarborou - šlehačková
Dušený listový špenát na špeku …
Pizza bolognese
Domácí kečup
Steakový salát s balzamikem
Borůvkový cheesecake
Ostružinový koláč s broskvemi
Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.
Rajčatová salsa
Okurky ve vinném octě
Gazpacho - andaluská zeleninová…