Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Kapr po břeclavsku
Drožďová pomazánka - úplně jinak
Maková buchta - skvělá a rychlá
Lahodný čokoládový krém na dorty
Krůtí kostky se žampiony
Hromádkový smetanovo-tvarohový koláč
Bramborový koláč s tuňákem
Citronová bábovka z pomazánkového…
"Míša" roláda
Cukeťák z trouby
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Cuketová bábovka
Tzatziki
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Borůvková zmrzlina
Lehký levandulový sirup
Topinky s pestem, rajčaty a…
Borůvkový koláč s krémem z bílé…