Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Kuřecí salát
Polévka z kapra
Jahodová zmrzlina II.
Buchta z jablečného pyré
Vylepšené rafaello řezy
Jednoduchá špenátová polévka se sýrem
Panna cotta s ostružinovou omáčkou
Lehký vajíčkový salát s jogurtem
Kuřecí steak ze stehna ala čína
Mrkvový krém
Turecká vejce
Blesková zeleninová polévka
Španělské „španělské ptáčky“…
Hraběnčiny řezy podle časopisu F.O.O…
Snídaňová tortilla
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Chleba s avokádovou pomazánkou a vejci
Krémová brokolicová polévka s česnekem