Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Hovězí na houbách II.
Mrkvová pomazánka II.
Karbanátky z filé
Kávové muffiny
Kachní prsa s brusinkovou omáčkou
Těstoviny s ricottou a pestem
Rychlá a bezkonkurenční buchta/zákusek
Pečený pstruh s holandskou omáčkou
Masová minutka s řapíkatým celerem
Cukeťák z trouby
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Cuketová bábovka
Tzatziki
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Borůvková zmrzlina
Lehký levandulový sirup
Topinky s pestem, rajčaty a…
Borůvkový koláč s krémem z bílé…