Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Plněné bramborové knedlíky
Opékané pikantní bramborové plátky
Rychlé kuřecí nudličky
Čokoládové muffiny se šlehačkou
Houbová polévka II.
Rychlá rajská polévka s pistáciemi
Panna cotta s ostružinovou omáčkou
Chléb z domácí pekárny
Telecí roláda s jablky, hrozny a…
Marinovaná pikantní žebra
Cukeťák z trouby
Domácí kečup
Ricottový koláč s malinami a…
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Ostružinový koláč s broskvemi
Pravé maďarské lečo
Čevapi s ajvarem
Okurky ve vinném octě