Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Florentský telecí řízek
Angreštová marmeláda s medem
Domácí uzený bůček, plec, ramínko,…
Smažená plněná vejce
Sněhové pečivo
Houbové ragú
Závitky s cibulovou náplní
Jarní závitky s krevetami, bylinkami…
Polévka s uzenými žebry a kroupami
Rychlé karí s květákem a batáty
Husí polévka s játrovými knedlíčky
Pečená husa s kaštanovou nádivkou a…
Nejlepší bramborové knedlíky
Mrkvové rohlíčky s povidly
Husí stehna, červené zelí a domácí…
Tažený jablkový závin
Dýňový koláč s krémem ze smetanového…
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky