Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Domácí paštika
Kuřecí řízečky - marinované
Staročeské kostky
Punčové řezy - jako z cukrárny :-)
Ryba v pivním těstíčku podle Viléma…
Francouzské bagety (Baguettes)
Hořčicoví utopenci se zelím
„Šiml“: makovo-tvarohová náplň do…
Pizza z celozrnné mouky
Smažené toasty se špenátem a sýrem
Francouzská cibulačka
Turecká vejce
Čokoládové řezy se zakysanou smetanou
Butter chicken (máslové kuře) s flat…
Jablkový koláč ve skleničce
Čerstvé kimchi
Čokoládové brownies