Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Kuřecí prsíčka se zelím
Hovězí maso pěti vůní
Moravské kuře
Fofr bublanina
Muffiny banánovo čokoládové
Smažené masové kuličky-Ča wan-c´
Kuře ,,MACO“
Tvarohové šátečky (závin) s rebarborou
Kuřecí kari se žampiony a zeleninou
Mrkvový krém se zázvorem a chilli
Česnečka
Restovaná zelenina s kuřecím masem
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Vepřové s mrkví, hráškem a…
Čokoládová roláda s lehkým krémem a…
Polévka z červené čočky
Mexický hrnec s rýží
Zimní minestrone