Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Lososová pomazánka
Italské kuře II.
Zapečený květák III.
Třešňový štrúdl s mandlemi
Skvělý pečený čaj
Italský rýžový salát
Houbová smetanová omáčka
Citronové řezy-máslové a výtečné
Sýrová omáčka s čerstvou bazalkou
Letní těstoviny
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Cuketová bábovka
Tzatziki
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Borůvková zmrzlina
Lehký levandulový sirup
Topinky s pestem, rajčaty a…
Borůvkový koláč s krémem z bílé…