Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Jogurtové řízky
Papriková pomazánka II.
Trojbarevné tvarohové řezy "mňamka"
Meruňkový koktejl
Tvarohový koláč líné ženy
Fitness jogurtový koláč nepečený
Kávovo-ořechové řezy
Jahodové lívanečky II.
Pečená kambala s tymiánem
Řecká musaka podle časopisu F.O.O.D.
Domácí kečup
Steakový salát s balzamikem
Borůvkový cheesecake
Ostružinový koláč s broskvemi
Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.
Rajčatová salsa
Okurky ve vinném octě
Gazpacho - andaluská zeleninová…