Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Krevety s pikantní omáčkou
Rybí pomazánka z tuňáka
Lasagne á la kamarádka Terka
Vepřová pečeně na divoko-nakládaná
Losos grilovaný na cedrovém prkénku
Domácí nugát
Květák (brokolice) nejen v sýrovém…
Adámkova mini sekaná (nejen) se sýrem
Carpaccio z rajčat
Řecká musaka podle časopisu F.O.O.D.
Domácí kečup
Steakový salát s balzamikem
Borůvkový cheesecake
Ostružinový koláč s broskvemi
Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.
Rajčatová salsa
Okurky ve vinném octě
Gazpacho - andaluská zeleninová…