Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Ovarové koleno s jablkovým křenem
Pikantní pečená kuřecí stehna
Kefírový chléb
Italské kuře II.
Český chleba v cizině
Rybízový koláč s tvarohem a drobenkou
Závin z listového těsta s červenou…
Pórková lehká polévka
Jablečné žabí tlamičky se skořicí
Jihočeská „pucková“ polévka
Letní těstoviny
Cukety plněné mletým masem
Galetka s letním ovocem
Rajčatový salát s prosciuttem a…
Souvlaki s tzatziki
Ovocné tiramisu do skleničky
Květákové steaky z grilu
Restovaná zelenina se sýrem halloumi