Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Kuřecí prsíčka á la Lada
Pečená kuřecí stehýnka na šlehačce
Kapr na česneku - Balkán
Tmavé housky pro domácí pekárnu
Pomazánka "hned pryč"
Těstovinový salát s nakládanou…
Česnekovo-houbový guláš
Sýrovo-smetanové zapékané řízky
Kachní prsa a bramborové suflé
Řecký salát s cizrnou
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Tzatziki
Lehký levandulový sirup
Cuketová bábovka
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Borůvková zmrzlina
Topinky s pestem, rajčaty a…
Borůvkový koláč s krémem z bílé…