Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Zapečený lilek s parmezánem
Škvarková pomazánka podle řezníka…
Krakonošův oběd
Broskvový koláč z listového těsta
Plněná cuketa
Pečené kuřecí závitky
Salát z červené řepy s křenem II.
Domácí pizza koláč
Paprikovo-rajská omáčka s paprikovou…
Caesar wrap
Vepřová panenka v bylinkách se…
Zapečené lečo
Hrnkový koláč s drobenkou a blumami
Švestkové knedlíky z bramborového…
Buřty na pivě
Švestková povidla
Ratatouille IV.
Pizza s pestem a bůvolí mozzarellou