Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Dršťková polévka grand
Nejjednodušší panenka
Vanilkové rohlíčky - rychlé
Norský dresing na zeleninové saláty
"Wiener Schnitzel" á la šéfkuchař
Pečené brambory se sýrovou omáčkou
Lahodné tvarohovo-kávové řezy
Kuřecí (králičí) maso pečené na…
Polévka z pečeného květáku
Řecký salát s cizrnou
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Tzatziki
Lehký levandulový sirup
Cuketová bábovka
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Borůvková zmrzlina
Topinky s pestem, rajčaty a…
Borůvkový koláč s krémem z bílé…