Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Růžičková kapusta na kari
Škvarková pomazánka podle řezníka…
Okurkový salát alá tzatziky
Červená řepa po řecku
Rybičková pomazánka II.
Tortilla plněná mletým masem
Zapečené brambory s kroupovým zelím a…
Lokše (langoše)
Avokádovo-bazalkové pesto
Krůtí kostky na ajvaru s těstovinami
Chlebová polévka
Čokoládová buchta z cukety
Trhané vepřové
Špagety s cuketou a olivami
Guacamole
Melounový sorbet
Salát s melounem a fetou
Patizonová polévka s koprem a…