Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Zapečený lilek s fetou
Fazolová polévka mňam
Ďábelský Pangasius
"Pěnové" koláčky z listového těsta
Ředkvičková pomazánka s tvarohem a…
Gratinované brambory (nejen) s…
Bramborovo-špenátová polévka
Hasenöhrl (zaječí uši)
Základní těsto na koblihy
Řecká musaka podle časopisu F.O.O.D.
Domácí kečup
Steakový salát s balzamikem
Borůvkový cheesecake
Ostružinový koláč s broskvemi
Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.
Rajčatová salsa
Okurky ve vinném octě
Gazpacho - andaluská zeleninová…