Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Palačinky s jablky
Šunka v listovém těstě
Kuřecí roláda IV.
Zapekané brambory s pórkem
Kuřecí prsíčka v tatarce
Polévka s červenou řepou
Těstoviny se špenátem a uzeným masem
Janina křenová omáčka s hrníčkovými…
Pasta / pesto z česnekových výhonků
Topinka s grilovaným oštěpkem
Domácí kečup
Steakový salát s balzamikem
Borůvkový cheesecake
Ostružinový koláč s broskvemi
Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.
Rajčatová salsa
Okurky ve vinném octě
Gazpacho - andaluská zeleninová…