Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Houbová čalamáda
Brambory na paprice jako příloha
Salsa guacamole
Kuřecí kousky s nivou a smetanovou…
Řezy Rafaelo III.
Houbová bramboračka
Česneková růžičková kapusta se…
Broskvová / Meruňková marmeláda (džem…
Pečená vepřová plec s bramborem
Topinka s grilovaným oštěpkem
Domácí kečup
Steakový salát s balzamikem
Borůvkový cheesecake
Ostružinový koláč s broskvemi
Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.
Rajčatová salsa
Okurky ve vinném octě
Gazpacho - andaluská zeleninová…