Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Zapečené filé na špenátě
Starodávné buchty
Tvarožník II.
"Slovenský" bramborák
Sekané karbanátky
Houbová polévka II.
Tvarohová pomazánka levně
Guláš z hlívy ústřičné s bramboráčky
Jidáše - drobenkové
Krůtí kostky na ajvaru s těstovinami
Chlebová polévka
Čokoládová buchta z cukety
Trhané vepřové
Špagety s cuketou a olivami
Guacamole
Melounový sorbet
Salát s melounem a fetou
Patizonová polévka s koprem a…