Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Bramborový salát s olejem
Kapustové placičky
Fajnový mix na topinky a do salátů
Plněné cukety s ementálem
Broskvové řezy
Lehký jemný ovocný dort
Jednoduché staročeské plátky se…
Svíčková dle Ládi Hrušky
Kuřecí prsa na žampionech s rýží
Thajské rýžové nudle Pad Thai
Kuličky z mletého masa s rychlou…
Zelňačka s klobásou
Tvarohovojablečná bábovka
Těstoviny s lososem a arašídovou…
Budapešť
Podmáslový koláč s jablky a…
Smetanová bramborová polévka
Trojí sladká ovesná kaše