Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Bramborové pusinky (1922)
Hamburská vepřová kýta
Meruňkový táč kynutý
Ledový salát s krutony
Cuketové placky II.
Meruňkový dort (řez) - nepečený
Tvarohový mazanec dle Ládi Hrušky
Bramborovo-špenátová polévka
Ořechové řezy s vločkami
Havajské kuře huli huli
Cukeťák z trouby
Domácí kečup
Ricottový koláč s malinami a…
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Ostružinový koláč s broskvemi
Pravé maďarské lečo
Čevapi s ajvarem
Okurky ve vinném octě