Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Plněná sekaná pečeně
Bramborové šišky na slano
Náš domácí štrúdl
Kořeněné špízy s pórkem
Báječný hruškový (jablečný) koláč s…
Hruškovo-skořicová žemlovka se sněhem
Cuketa z trouby
Výborná drobenková buchta
Květákový salát (nejen) s vejci
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Minestrone
Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.
Borůvkový cheesecake
Steakový salát s balzamikem
Rajčatová salsa
Okurky ve vinném octě
Gazpacho - andaluská zeleninová…
Ostružinový koláč s broskvemi