Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Ukrajinský boršč II.
Musaka z cuket
Zapečené těstoviny se slaninou a…
Cizrnová polévka s řapíkatým celerem
Plněná sekaná z bůčku
Krémová česneková cibulačka
Masové koule na zelenině
Kořeněné pečené kuře s pečenými…
Hráškový prívarok (přívarek)
Kaplická cmunda
Zeleninový boršč
Kuřecí prsa s pečenou dýní a mačkaným…
Pečená zelenina s bylinkami
Skořicové šneky
Mrkvový krém se zázvorem a chilli
Nepečený jablkový dort
Kaldoun s játrovými knedlíčky
Tvarohové řezy s mákem