Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Kuře na česneku
Plněné krůtí stehno
Halušky se zelím a vařeným masem
Kuřecí plátky na žampiónech a cibuli
Česnečka z Vysočiny
Lahodný roládový moučník
Jednoduché špecle se zelím a masem
Bramborovo-žampionová polévka se…
Pečená dýně
Marinované kuřecí špízy s mangovým…
Rajčatová polévka
Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.
Křehký koláč s mascarpone a malinami
Palačinky s krémem a lesním ovocem
Halloumi z grilu na salátu
Domácí kečup
Okurky ve vinném octě
Klasický burger