Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Vepřový jazyk na česneku
Ovocné řezy z listového těsta
Bábovka s kysanou smetanou
Thajská polévka
Čokoládový koláč "kokoska"
Hořčicoví utopenci se zelím
Jednoduchá francouzská kaše
Pečené kuřecí žaludky
Čokoládová buchta z remosky
Topinka s grilovaným oštěpkem
Domácí kečup
Steakový salát s balzamikem
Borůvkový cheesecake
Ostružinový koláč s broskvemi
Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.
Rajčatová salsa
Okurky ve vinném octě
Gazpacho - andaluská zeleninová…