Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Plněný vepřový bůček
Drožďové knedlíčky do polévky
Kynuté knedlíky plněné masem
Listové řezy s tvarohem
Gulášová krkovička
Banánový chlebíček s kokosem
Perník s mřížkou
Staročeská nádivka
Kuřecí stehna v rajčatové marinádě
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Minestrone
Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.
Borůvkový cheesecake
Steakový salát s balzamikem
Rajčatová salsa
Okurky ve vinném octě
Gazpacho - andaluská zeleninová…
Ostružinový koláč s broskvemi